NEGLE

Hvad er Bio Sculpture Gel Negle?

 

Bio Sculpture Gel er en en-komponent negle behandling, der styrker og fremmer væksten af den naturlige negl, og som samtig tilbyder alle de æstetiske fordele fra traditionelle negle systemer.

 

Påført en forberedt negl hærder Bio Sculpture Gel under en UVA-lys, der efterlader neglen stærk, men fleksibel med en naturlig blank finish.

 

Bio Sculpture Gel kan bruges til at skabe naturligt udseende negle extensions eller et fast søm farve, som holder i flere uger uden at bære eller chipping.

 

Bio Sculpture Gel kan fjernes på så lidt som 15 minutter uden at beskadige den naturlige negle nedenunder ved hjælp af Bio Sculptures specielt sammensatte Gel Remover, som også indeholder fugtgivende egenskaber.

 

Besøg din nærmeste autoriserede Bio Sculpture tekniker for at opdage forskellen på en sundere negle behandling, der er en fornøjelse at bruge.Bio Sculpture Gel gør negle smukke, fleksible og stærke og bedst af alt, vil ikke skade den naturlige negle.

 

- Fås i over 100 flotte mode farver samt franske og klar finish, med matchende neglelak for let efterbehandling.

- Tynd, stærk, fleksibel, naturligt udseende.

- Vil ikke skalle eller ændre farve.

- Fremragende til tånegle - Tørrer øjeblikkeligt i UV lys, lang holdbarhed uden afskalning, 6 – 8 uger.

- Skulpturerede forlængelser – for et naturligere resultat

- En neglebehandling der styrker og genopbygger de naturlige negle.

- Fjernelse er hurtig og nem - ingen skader på den naturlige negl.

 

Produkter leveres kun til uddannede, kvalificeret fagfolk for dermed at sikre kvaliteten af de behandlinger, der tilbydes.

 

Filosofien bag Bio Sculpture produkt og behandlings sortiment er at give kunder og teknikere både et sikrere og sundere alternativ til traditionelle negle behandlinger.

 

Om Bio Sculpture Gel

Da jeg udviklede Bio Sculpture Gel ønskede jeg et produkt, der kan anvendes på den naturlige negl, forlænges med gele, som ikke skaller eller slides væk. Jeg ønskede alt dette med en skinnende, fleksibel, hård beskyttelse, som giver en pæn velplejet udseende negl. "Elmien Scholtz, Bio Sculpture International"

 

Bio Sculpture ® Gel - ser så tynd og naturlig som dine egen negle, bare bedre! Oplev forskellen på en sundere  behandling, er en fornøjelse at bruge og bære.

 

Bio Sculpture ® Gel er en én komponent behandling, der styrker og fremmer væksten af naturlige negle. Bio Sculpture ® Gel er anvendt direkte på den klargjorte negl, uden tidskrævende opbygning proces, er selvnivellerende, hvilket fjerner behovet for unødig filning  og tørret under en UV lampe i 2 min - ingen tid er spildt på at vente for produktet at tørre. Bio Sculpture ® Gel er aftageligt ved opblødning på mindre end 15 minutter!

Carina Ernst Frisør & Makeupartist / Bauneholmvej 28, 3660 Stenløse / Tlf.: 20 84 32 40